Cautare

5131 de rezultate pentru "ionita stoica ion" (2.87 secunde)
Debusolati si exasperati, membrii de partid au trecut la o revolta cvasi-generala impotriva lui Ion Popescu si a oamenilor sai, dar si impotriva Elenei Udrea, care da in aceste zile proba de foc a carierei sale politice.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat luni, ca demisia din partid a senatorului Ion Solcanu este regretabila. ... Senatorul PSD Ion Solcanu a anuntat sambata ca demisioneaza din partid, el acuzand faptul ca a fost marginalizat in filiala ieseana a PSD, de catre conducerea organizatiei.
Nu am plecat la Prundeni cu ideea de a compune un articol primariei si stapanului ei, Ion Horascu.
'Insistenta lui Ion Iliescu in a promova teza "clarificarii ideologice a PSD", teza folosita, de regula, de domnia sa inaintea marilor schimbari interne, ne face sa credem ca iesirea la rampa a fostului presedinte al social-democratilor nu este deloc intamplatoare.
'Ion Iliescu a anuntat ca se va retrage din toate functiile pe care le detine in PSD. ... Daca cineva mai are nevoie de un sfat de la mine, asta e altceva", a spus Ion Iliescu.
Claudiu Sorin) Ionut Vulpescu, ministrul Culturii, a declarat la inaugurarea salii Teatrului de Opereta si Musical Ion Dacian, ca acest proiect, dus pana la capat intr-o tara renumita, mai degraba, pentru ca, prea adesea, isi lasa balta interesele, inseamna, de fapt, un drum care abia acum incepe.
Valeria Seciu, Ion Besoiu si Rodica Mandache, recompensati de Sorin oprescu cu stele pe Aleea Celebritatilor - FOTO Actorii Valeria Seciu, Ion Besoiu si Rodica Mandache au primit sambata, pe Aleea Celebritatilor din Piata Timpului din Bucuresti, stele din partea primarului general Sorin Oprescu pentru intreaga activitate in domeniul teatrului si filmului.
Prima certitudine a alegerilor din 2004 si pe care nimeni nu putea s-o conteste inca inainte de primul gong al competitiei este ca finalul acestui an electoral incheie si perioada prezidentiala a lui Ion Iliescu.
Liderul PD-L Dolj, mi-nistrul transporturilor Radu Berceanu, si cel al PSD Olt, senatorul Ion Toma, au fost desemnati de Biroul Politic Central de Coordonare a Coalitiei sa scoata din impas negocierile PSD - PD-L din judetele Olteniei.A mai trecut o saptamana, insa negocierile intre PSD si PD-L continua sa ramana blocate in judetul Dolj.
Top 300 Capital il pune pe prima pozitie pe Ion Tiriac, cu 1,5 miliarde de euro, in timp ce Topul Forbes 500 spune ca Dinu Patriciu, cu o avere estimata la 2,3 miliarde de euro, ar fi cel mai bogat.
Cum Valeriu Stoica este cel care, de luni bune, fitileste cat poate „regimul” Tariceanu si pledeaza ba pentru unificarea cu PD, ba pentru formarea unei aliante cu PNTCD, este foarte probabil ca tot el este si „catalizatorul” liberalilor nemultumiti de modul in care a evoluat - sau involuat?
Quintus, respectiv Stoica Cert este ca Stolojan poate, din actuala postura, sa se implice pana peste urechi in ghiveciul liberal - actiune pentru care si-a si declarat public intreaga disponibilitate. ... Stolojan pe Valeriu Stoica iar Tariceanu pe Mircea Ionescu Quintus.
Pro si contra Liberalii ar prefera ca noua formatiune sa aiba o structura federativa, asa cum propunea Valeriu Stoica, insa cei cu vechime in partid - precum Mircea Ionescu Quintus sau Radu Campeanu - au protestat fata de aceasta idee si au amenintat cu demisia.
Pedepsele dictate de Curtea de Apel Ioan Becali - 8 ani de inchisoare cu executare Cristi Borcea - 7 ani de inchisoare cu executare Victor Becali - 7 ani de inchisoare cu executare George Copos - 5 ani de inchisoare cu executare MM Stoica - 4 ani de inchisoare cu executare Jean Padureanu - 3 ani de inchisoare cu suspendare Gica Popescu - 3 ani de inchisoare cu suspendare Gigi Netoiu - 3 ani de inchisoare cu suspendare Pedepsele cerute de procurorii DNA la recursul de la ICCJ Ioan Becali - de la 8 ani de inchisoare cu executare, la 15 ani de inchisoare cu executare;
"Sunt pozitii, ca de exemplu cea a lui Valeriu Stoica, care atunci cand a fost ministru si lider al PNL avea o credibilitate de 3%, iar acum vine si comenteaza ca partidul nu este condus bine.
In conferinta de presa organizata alaturi de Mona Musca si Valeriu Stoica, Stolojan a acuzat conducerea PNL ca a recurs "la adevarate manevre bolsevice de dezinformare" si i-a cerut sa restabileasca unitatea si democratia interna a partidului pentru evitarea unei crize majore.
Valeriu Stoica, fostul lider liberal, considera ca Gruparea Patriciu-Tariceanu - Olteanu este o adevarata "Coloana a cincea" a PSD si PRM, care a actionat si actioneaza pentru discreditarea PNL.
"Inca din 1997, Sfantul Sinod si-a facut publica pozitia fata de acest subiect, precizand ca nu este impotriva deschiderii dosarelor clericilor din arhiva fostei securitati, dar vrea ca acest proces sa se desfasoare in spiritul adevarului si al dreptatii'', a adaugat Stoica.
La inceputul sesiunii parlamentare de toamna, cei doi au pierdut sustinerea grupului parlamentar liberal de la Camera pentru functiile detinute la comisiile permanente, ei comentand defavorabil deciziile luate prin vot de PNL, in special cele privindu-i pe Mona Musca, Theodor Stolojan si Valeriu Stoica.
Pasibili de sanctiuni Pe de alta parte, deputatul liberal Emilian Francu a declarat pentru NewsIn ca, in mod cert, Valeriu Stoica va fi exclus in cel mai scurt timp din partid.
google-analytics.com